•  
  • Valuta:

Verzenden & retouren

Leveringen:
Goederen worden binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling naar u verzonden (weekends en feestdagen worden niet als werkdagen geclassificeerd). U dient dan uw goederen binnen 3 werkdagen na de datum van verzending te ontvangen, maar aangezien wij op dragers van derde partijen vertrouwen, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen en / of vertragingen.
Wij verzenden onze goederen met een derde partij die bij de levering een handtekening nodig heeft of die de goederen bij een buur zullen achterlaten en een kaart achterlaten om u hiervan op de hoogte te stellen. Het is echter mogelijk dat pakketten op een veilige plaats van uw keuze worden achtergelaten, op eigen risico. Wij en de koerier zullen ernaar streven om aan uw wensen te voldoen, maar dit is misschien niet altijd mogelijk. Houd er rekening mee dat pakketten die op een veilige plaats worden achtergelaten de bewijs van bezorgingsbescherming tenietdoen en dat we helaas geen claims voor ontbrekende goederen in deze gevallen kunnen accepteren.
De koerier zal twee gepoogde leveringen doen. Als de levering niet lukt, worden de goederen aan ons geretourneerd. Helaas moeten we dan kosten in rekening brengen voor herlevering.
Sommige verzendingen (voornamelijk Hooglanden / Eilanden / Noord-Ierland) worden via Royal Mail verzonden. Helaas kunnen we geen speciale bezorginstructies doorgeven voor deze zendingen.
U kunt ook overwegen om een ​​alternatief verzendadres (bijvoorbeeld uw werkplek) te selecteren dat op de betaalpagina kan worden geleverd.
Als u meer dan één artikel bestelt, kunnen deze afzonderlijk van verschillende locaties worden verzonden.
Eventuele claims voor verloren goederen worden pas na 5 werkdagen na de datum van verzending gesloten.
Terug